За насОфертиЧесто задавани въпросиРазмериКонтактиОбщи условияКошницаПлащанеПрофил

Често задавани въпроси

КАК ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА

Потребителят може да направи поръчки, използвайки уеб страницата на Иззи Стил по следния начин:

1. Влезте във Вашия профил.

2. Изберете съответния продукт като посочите желания от Вас размер и количество от падащото меню.

3. Натиснете бутона „Сложи в количката”

4. В случай, че желаете да закупите и други Продукти моля изберете ги от съответното меню и повторете стъпки 2 и 3

5. Ако решите да махнете вече избран продукт от кошницата, можете да го направите като натиснете „изпразни кошницата” срещу съответния Продукт.

6. След като добавите всички избрани от Вас Продукти е необходимо да натиснете бутона „Плащане”

7. Изберете адреса на който желаете да Ви бъдат доставени поръчаните Продукти и натиснете бутона „Продължи”.

8. Изберете адреса на който желаете да Ви бъде изпратена фактурата натиснете бутона „Продължи”.

9. Ако сте съгласни с информацията относно поръчаните Продукти и приемате Общите условия на Иззи Стил Интернешънъл  и Натиснете бутона „Потвърди”. Ако сте попълнили правилно всички полета поръчката Ви е приета и ще получите електронно съобщение за потвърждение на посочения от Вас електронен адрес. В случай, че информацията, която сте посочили е непълна и/или поръчения артикул е изчепан, наш консултант ще се свържи с Вас по телефона. Ако предоставената информация е достатъчна, за да Ви изпратим поръчката, същата ще бъде изпратена в рамките на 3 работни дни от получаването от Вас на електронно съобщение, че поръчката Ви се обработва. Моля да имате предвид, че без да ни посочите актуален телефонен номер и точен адрес, не е възможно да изпълним Вашата поръчка.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

            Продуктите на Иззи Стил Интернешънъл могат да бъдат заплатени чрез наложен платеж . При получаване на поръчката, заплащате дължимата сума на куриера.


 КАК ДА ИЗБЕРА ПРАВИЛНИЯ НОМЕР?

            Продуктите са разделени по възрастови групи. Имайки предвид, че ръста и теглото на всяко детето, могат да не отговарят на възрастовата група, в която попада моля погледнете секция  Размери. Ако се затруднявате да изберете правилния размер, моля не се колебайте да се свържете с нас.


КАКВИ ДРЕХИ ПРЕДЛАГА ИЗЗИ СТИЛ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ

            Иззи Стил Интернешънъл предлага както всекидневни, така и официални дрехи за специални случай като рожденни дни, кръщенета и др. Официалните дрехи са дизайнерски и уникални и са единични бройки. В случай, че предложенията ни не могат да задоволят търсената от Вас официална дреха, може да се свържете с нас и да ни кажете какво точно търсете и да Ви предложим дрехи в съответствие с Вашите изисквания.


ДОСТАВКА

            Иззи Стил ще положи грижата на добър търговец да Ви изпрати поръчаните Продукти в срок до 3 работни дни от потвърждението на поръчката. Продуктите ще бъдат доставени на адреса за доставка, посочен от Потребителя или до офис на Еконт, ако сте избрали Продуктите да бъдат доставени до офис на Еконт. При потвърждаване на поръчката, моля посочете в поле коментар избрания от Вас офис на Еконт. В случай, че не сте посочили такъв, Продуктите ще бъдат изпратени до най-близкия офис на Еконт спрямо адреса, посочен от Вас. Препоръчваме Ви, когато получавате Продуктите да проверите дали всички Продукти са доставени и са в добро състояние. В случай на липси или дефекти моля направете необходимото отбелязване в товарителницата. Цените за доставка са както следва:
- до посочен от Вас офис на Еконт - 4.00 лв. за поръчки с тегло до 5 кг.
- до посочен от Вас адрес в рамките на Република България - 5.50 лв. за поръчки с тегло до 5 кг.

-до посочен от Вас адрес в рамките на гр. София- 3.30 лв за поръчки с тегло до 1 кг.

Моля посочете коректно стойността на доставката. В случай, че сте посочили адрес за доставка извън гр. София, а сте посочили доставка за гр. София, ще Ви бъде начислена сума от 2.20 лв върху крайната сума на поръчката. 


ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ВЪРНА ИЛИ ЗАМЕНЯ, ЗАКУПЕНИТЕ ДРЕХИ

            Да, възможно е при следните условия:

            1/ Дрехите са дефектни

            2/ Поръчаният размер не съответства на размера, който Ви е необходим

            3/ Получилите сте продукт, различен от поръчания.

            В случай, че решите да върнете поръчаните Продукти моля да имате предвид, че Продуктите трябва да са в добро състояние, да не са използвани и да са в оригиналната си опаковка. Иззи Стил си запазва правото да откаже връщането на Продукти, които не съответстват на посочените по-горе условия. Иззи Стил Ви съветва да върнете продуктите по куриер с обратна разписка или по друг начин, който да доказва, че стоките са върнати. Иззи Стил не носи отговорност в случай, че Продуктите бъдат загубени или повредени по време на връщането им. Всички разноски по връщане на Продуктите са за Ваша сметка, с изключение на случаите, когато дрехите са дефектни. Продуктите могат да бъдат връщани само в 7-дневен срок от получаването им.

Продължи

Официални тоалети

Новородено (0-6 месеца)

КОЛЕКЦИЯ МОМИЧЕТА

КОЛЕКЦИЯ МОМЧЕТА

ВРЕМЕ ЗА ИГРИ

Виртуален офис Еконт
Бързо търсене
 
Използвайте ключови думи.
Подробно търсене
Производители
празна